Nejnovější recenze ze sekce Míchadla
- zatím nevím
je to pro syny
- poměr cena/výkonnost
předchozí zkušenost se značkou FERM
Poměr výkon a cena produktu.
Je to produkt pro rekreační - amaterské potřeby. Je třeba pracovat s přiměřeným množstvím materiálu - např. 1 kbelík malty. Zatím vše zvládá a pokud to tak bude dál, je vše v pořádku
- Maká přesně podle prospektu
- Není co
Doporučení od přátel
- Téměř vše jak má být
- Míchadlo je malé, tak na malování
Vcelku dobré, jinak doporučuji, přístroj je jak má být, plně funkční.
- Provedení, převodovka kovová
- špatně se vrací vypínač, slabá pružina
Za tu cenu velmi a až překvapivě dobré.
- dobrý výkon a cena
spokojen
- cena, obsluha zařízení
spokojenost s nakoupeným zbožím
- Zatím funkční bez závad
- Možná bych se bál vody a možnosti namočení vypínacě nebo regulároru rychlosti, ale třeba to mají nějak vyřešené ...
Plní očekávané
Produkt jsem si vybral z důvodu jeho akutní potřeby a proto, že byl v tomto obchodě nabízen s akční slevou.
POWERPLUS POW1905
Anonym
Přidáno: 21. srpna 2011
(naposledy upraveno 21. srpna 2011)
Zakoupeno v AZ-Svářecí Technika s.r.o.
- 100% (Perfektní)
- dobre drzeni michadla a kvalitni silna metla
jsem s michadlem spokojeny,dela se s nim luxusne
- Masivní konstrukce, silný motor, dobrá cena
- Vysoká hlučnost
Míchadlo splnilo očekávání. Motor nemá problém rozmíchat lepidlo ani maltové směsy. Samotná váha přes 8 kg svědčí o robusní konstrukci. Překvapila mě relativně vysoká hlučnost. Celkově hodnotím jako dobrý nástroj za velmi dobrou cenu.
- vikon motoru
- musim se dost ohybat chtělobi to delši michadlo
za 2+
- Na první pohled vypadá bytelně,dobrá cena,vysoký výkon
- zatím nevím
Za ty peníze je to stroj který snad odvede svoji práci + 3 roky záruka.Uvidíme za rok, jestli ještě bude vše ok.
- Dostatečný výkon
- Míchací koše v balení
- Český výrobce
Velmi výkoné a robustní míchadlo se hodí pro profesionální využití. Práce s míchadlem je díky rukojeti pohodlná.
- Velmi dobře se drží, velmi silné, umíchá bez problému kolečko betonu.
- červené.
Perfektní, ale moho by být zelené :-D
- paradní stroj
- kvalitní míchadlo
- rychlá, spolehlivá a kvalitní práce
- vysoký výkon motoru
- skladné
- poměrně čistá práce díky pozvolnému rozběhu metly
- není příliš těžké
- dobře se drží v ruce
- snadno se ovládá
- možnost regulace otáček
- dostatečný příkon
Hodně kvalitní míchadlo, které ocení nejeden domácí kutil. Spolehlivě, rychle a kvalitně umíchá. Vysoký výkon motoru zaručí rychlost a efektivnost práce. Naopak pozvolný rozběh metly zaručí, že vaše práce bude poměrně čistá - směs, kterou budete míchat se nerozstříkne. Další plus je zajímavý design a skladnost - tento stroj vám díky praktickým rozměrům v dílně překážet určitě nebude. Nejeden uživatel ocení i jeho poměrně lehkou váhu, což zaručí, že práce nebude manuálně příliš namáhavá. Míchadlo se dobře drží v ruce a vyniká i jednoduchou ovladatelností. Samozřejmostí je i bezpečnostní spínač. Míchadlo funguje na dvě rychlosti. Dříve jsme si jej občasně půjčovali, nyní už vlastníme. Spolehlivý stroj a spokojenost.